دفتر بررسی شیاح

ساخت وبلاگ

دفتر بازنگری شریله ("SRB") مشاور پیشرو شریعت جهان با حضور علمی در بیش از 15 کشور از ایالات متحده ، اروپا ، آفریقا ، GCC و آسیا است. وسعت دسترسی به جغرافیایی از مرزهای ملی ، آن را به یکی از معدود نهادهای مشاوره شریعت تبدیل می کند که می تواند نیازهای واقعی بین المللی کسب و کار مشتری را برآورده کند.

SRB خدمات حرفه ای مشاوره شریعت و شریعت را به مشاغل دولتی و خصوصی ، از جمله بدهی های تجاری و شرکت ، سوکوک ها و بازارهای سهام اسلامی ، ارائه خدمات عمومی اولیه غربالگری و اقدامات بانکی سرمایه گذاری ، شرکت های انرژی و ارائه دهندگان اطلاعات ارائه می دهد. این بخش چندین بخش از صنعت مالی را با مشتریانی از هنگ کنگ ، ایالات متحده ، انگلیس ، کانادا ، فرانسه ، سوئیس و GCC ارائه می دهد. فقط در عربستان سعودی سهم بازار بیش از 26 ٪ از شرکتهای سرمایه گذاری سعودی را که دارای مجوز CMA و 53 ٪ از شرکتهای بیمه تعاونی ذکر شده در بازار تبادل سهام و 28 ٪ از شرکت های تأمین کننده دارای مجوز توسط سعودی مرکزی هستند ، دارد. بانکاین خدمات خدمات مجموعه گسترده ای از رشته های مکمل را شامل می شود که شامل صدور گواهینامه محصول ، مشاوره ، حسابرسی شریعت و غربالگری سهام است.

شرکت بیمه Wataniya ("شرکت") با انتصاب دفتر بررسی شریعت ("SRB") به عنوان مشاور شریعت ، الزامات سیستم های کنترل شریعت را برآورده کرد ، که به نوبه خود شیخ محمد احمد سلطان را به عنوان عضو شریعت شرکت منصوب کردهیئت نظارت ("SSB"). علاوه بر این ، SRB دو تیم تخصصی را برای مراقبت از بررسی شریعت و عملکرد حسابرسی شریعت منصوب کرد. نقش ها و مسئولیت های SSB در زیر خلاصه شده است:

  1. بررسی شریعت کنترل ها:
  2. مقالات انجمن شرکت را مرور کرده و اصلاحات قابل اجرا را برای اطمینان از رعایت استانداردهای شریعت توصیه کرده است.
  3. برای تأیید رعایت مطابق با استانداردهای شریعت و دستورالعمل های SSB ، مستندات محصولات مانند متن برنامه ، پیشنهاد ، برنامه و نقل قول را مرور کرد.
  • ساختار سازمانی شرکت را برای اطمینان از رعایت آن با استانداردهای شریعت بررسی کرد.
  1. منشور هیئت نظارت شریعت را آماده کرد.
  2. خط مشی ها و رویه های بخش های مختلف و (در صورت لزوم در نظر گرفته شده) اصلاحاتی را انجام داد.
  3. مکانیسم توزیع مازاد بیمه و درمان کسری را مطابق با استانداردهای شریعت بررسی کرد.
  • فعالیت های تأمین مالی شرکت را علاوه بر بررسی سرمایه گذاری های خود برای اطمینان از رعایت استانداردهای شریعت ارزیابی کرد.
  • صدور گواهی شرعی که فعالیت ها، عملیات و محصولات شرکت را مطابق با موازین شرعی روشن می کند.

تیمی از اداره حسابرسی SRB وظایف فرآیند حسابرسی شرعی را از طرف SSB (بر اساس استاندارد حاکمیتی شماره 2 صادر شده توسط سازمان حسابداری و حسابرسی موسسات مالی اسلامی "AAOIFI") با تهیه برنامه حسابرسی سالانه وانجام کار و صدور گزارشی در مورد نتایج فرآیند حسابرسی که شامل نتیجه حسابرسی کلیه فعالیت ها، بخش ها و عملیات شرکت می باشد:

  1. اطمینان حاصل شود که دو حساب شرکت یعنی حساب سهامدار و بیمه گذار از هم تفکیک شده است.
  2. سرمایه‌گذاری‌ها در هر دو حساب را برای اطمینان از تطابق آنها با استانداردهای شرعی بررسی کرد.
  • تأیید کرد که روش درمان کسری شرکت در حساب بیمه‌گذاران مطابق با دستورالعمل‌های SSB است.
  1. بررسی اسناد برای اطمینان از توزیع مازاد در حساب بیمه طبق دستورالعمل های بانک مرکزی عربستان (ساما) و دستورالعمل های SSB بین بیمه شدگان.
  2. بررسی شده خطرات تحت پوشش شرکت توسط SSB تایید شده و مطابق با استانداردهای شرعی است.
  3. عملیات بیمه اتکایی و وضعیت اجرای آن را در پرتو دستورالعمل های SSB بررسی کرد.
  • صورت‌های مالی را برای تأیید فعالیت‌های شرکت با استانداردهای شرعی و دستورالعمل‌های SSB بررسی کرد.
  • بررسی قراردادهای اداری منعقد شده توسط مدیریت شرکت جهت اطمینان از انطباق آنها با موازین شرعی.
  1. گزارش حسابرسی شرعی شامل توصیه‌ها، شناسایی روندها و استراتژی‌های بهبود شامل یافته‌های مربوط به عدم انطباق و اقدامات عملی برای مقابله با آنها در پرتو توصیه‌های SSB تهیه کرد.
  2. گزارش SSB را بر اساس نتایج یافته های حسابرسی شرعی منتشر کرد.
  3. مسئولیت مدیریت در قبال SSB:
    1. تمام اطلاعاتی را که SSB برای ایجاد نظر در مورد رویه های شرکت لازم می داند یا لازم می داند ارائه دهید.
    2. SSB را با دسترسی کامل به تمام سوابق و معاملات از همه منابع، از جمله دسترسی به مشاوران حقوقی و سوابق شرکت مرتبط، فراهم کنید.
    • تأییدیه کتبی SSB را برای هر معامله جدیدی که مدیریت شرکت می‌خواهد وارد کند و همچنین هرگونه فرم یا قرارداد جدید را قبل از استفاده از آنها در معاملات ارائه دهید.
    1. ارائه توضیحات مورد نیاز توسط SSB، به ویژه در مواردی که SSB معتقد است که شرکت با قوانین و اصول شرعی مطابقت نداشته است.
    2. ارائه کلیه اسناد، قراردادها و موافقت نامه هایی که از سایر نهادها و مؤسسات به شرکت ارائه شده است، حتی اگر آنها دارای SSB جداگانه خود باشند، تا SSB شرکت بتواند آن را قبل از اجرا بررسی کند.
    3. از درگیر شدن در ریسک بیمه اتکایی که با موازین و اصول شرعی منطبق نیست خودداری کنید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد SRB به: www. shariyah. com مراجعه کنید

    خداوند توفیق می دهد،

فارکس را از کجا شروع کنیم...
ما را در سایت فارکس را از کجا شروع کنیم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : لیما اصغرپورسازونی بازدید : 48 تاريخ : دوشنبه 13 شهريور 1402 ساعت: 13:05